Hendriks bestrating VOF Bestratingen voor bedrijven, gemeentes & particulieren

Hendriks bestrating

Bestratingen voor bedrijven, gemeentes en particulieren door heel Nederland

Ons vak is bestratingen in alle soorten en maten. Met onze inmiddels ruime ervaring met vele projecten, kunt u voor alle bestratingen bij ons terecht. Wij maken gebruik van de nieuwste en tijdbesparende technieken. Wij werken met bestratingsmachines, die het werk niet alleen makkelijker maken voor onze mensen, maar het gaat sneller en het einderesultaat ziet er strak en professioneel uit.
Natuurlijk kunnen wij ook maatwerk verzorgen en kunnen boerengeeltjes, kinderhoofdjes of oude 5 duimmers voor u bestraten. Of het nu een groot project, een straat of schoolplein, of een sierbestrating in een tuin is, wij kunnen het voor u doen.
Wij zijn begonnen met twee man, en zijn vanaf 2001 gaan groeien naar uiteindelijk meer dan tien man. En als het project toch wat groter is en meer mankracht behoeft, dan maken wij gebruik van ons netwerk freelancers of loonwerkers. Allemaal mensen die die hun vak verstaan.

Wij kunnen adviseren in de aanpak van een project en proberen met een klant mee te denken. Vaak moet er ter plekke een oplossing voor een probleem worden bedacht waar vooraf geen rekening mee kon worden gehouden. Hier komt onze ervaring en vakkennis goed van pas, en lossen het probleem op.

Ook voor kleinere werkzaamheden zijn wij beschikbaar. Denk aan een sierbestrating, of het bestraten van een tuin. Heeft u en vraag of wilt u een afspraak maken om een klus door te spreken? Vraag hier een offerte aan of maak een afspraak

 

HENDRIKS BESTRATINGEN V.O.F.
adres:
Kruisweg 1119
postcode:
2131 CV Hoofddorp

Gezocht:
Stratenmakers lees meer
Oppermannen lees meer

[ Powered by FLYING COW ]